Nu så

Nu ska jag snart åka till flygplatsen. Det är väldigt tidigt, om ni inte redan visste det... Men väskan är packad, schemat skrivet. Allt klart. Ha en bra morgon!
Kramar

KISS, RnB o hur man fixar.

Jaha, nu är jag nästan färdig med planeringen. Men det är ganska så svårt att hitta dom där exakta outfitsen. Ni vet. proffesionell men samtidigt cool. O jag är mest lite tant tuff som bäst. Det blir nog bra tillslut. Fast har nån ett litet tips på vad man pratar med en rnb grupp om, så blir jag ganska glad. Martina Haag är lite förebild i det här ämnet. Hon påskpysslade med KISS i sin ungdomsdagar. Det ni.

Sverker jag vill, vill du?

Innan jag börjar packa:
Jag älskar älska älskar Sverker! Plus är ju tok bra. Han är arg, engagerad och står på barrikaderna. Helt enkelt Sveriges största revolutionär. Och allt för att vi t, ex inte ska köpa en vattenkokare som kokar vatten på över 5 minuter. Nu höjs rösten och Sverkers kinder glöder. Mer än 5 minuter!!! För över 500 kr. Nej, sverker kokar, provar och tar tid. Och minsann. Kokaren av märket Linea kokar på under 4 minuter och kostar endast 179 kr. Ja, Sverker du är min absolut största idol. Kan jag inte få bli din fru?infogad bild

Ur askan in i showbiz

Men hej på er!!

Sitter och knåpar ihop schemat för i morgon. ska plocka upp Blackstreet i ottan på flygplatsen och fixa och dona hela dagen i morgon. Lite stressad känner jag mig. Måste hitta lite schyssta outfits, packa väskan. ska ju sova på hotel två nätter. Har nån slags dygnet runt tjänst. Men hey It´s show biz... Måste sätta fart nu! Puss

Godmorgon

Godmorgon söt hjärtan!
Vad som kommer hända i mitt liv idag är en spännande dag i hemtjänsten. Sen ska jag förbereda mig för i morgon. Så ser min dag ut. inte så spännande kanske, men helt ok. Var rädd om sig nu. Puss och kram.

Är din kropp din kompis??

Sådär nu ska jag iväg alldeles strax. Men blev så glad när jag hittade den här klänningen i garderoben. Blommig och tantig och härlig. Är du kompis med din kropp? Ja, är du snäll mot den. Eller klagar du på den stackarn hela dagarna. Tror att det är ganska korkat egentligen att vara ovän med det som släpar runt dig här på jorden. Bli kompis istället. Seså sätt fart nu. Fråga hur din kropp har haft det idag, säg att den är ganska fin och bra trots allt. Hej från mig.

Kvällens

image34
Va? 

Lovely

O du fabulösa kurviga kvinna, I Love U, Jennifer Hudson är en dröm, tycker inte ni det?

Nu är jag här igen.

Sorry att första inlägget är nu. Har helt enkelt inte hunnit... Jag kan inte med ord beskriva hur kall jag är just nu. Men du är säkert också lite kall. Om du bor där jag bor. Nu måste jag äta lite och sen iväg på möte om blackstreet. Skynda skynda. Puss o kram.

Violet i luv u

Jag har tittat på so you think you can dance. Inte idol nivå på audition delen, men lite underhållande. Till detta så åt jag Sias underbara145  viol glass. Jag bara säger det att den slår de flesta Ben&Jerrys jag har provat. Nu ska jag tjuvkolla på säsong 2 av Heroes. Ja, jag kunde inte hålla mig. Blev för spännande. I am a nerd. Peace♣

Sex And The City


Jag längtar...
 

By the way, SJP är ju super sexig. Jävla idiot maxim.


För att inte tala om det kurviga bombnedslaget Jennifer Hudson som har en roll i filmen♥

Snö i rålis

Har precis kommit in från snöstormen. Promenerade nere vid Rålambshovs parken. Det snöade och vattnet hade vita fläckar av snö. Det är så konstigt att det kan vara sommar här i Sverige. en magisk och nästan overklig känsla är det att gå förbi snötäckta uteserveringar. Man blir liksom lite rädd att det ska vara så för alltid. Men våren kommer ju tillslut, varje år ändå. På nått konstigt vis.

Hej.

Godmorgon alla vackra människor!
Sitter här och äter en knäcke smörgås med gurka och lite mjukost. Snart ska jag springa till t-banan, ville bara säga ett litet hej innan. Hej. Ha en bra o skön dag nu. Så hörs vi efter jobb och spinning(!) Hej så länge

Tack för den här veckan.

Mycket foton blev det idag i varje fall.
Jag är ganska nöjd med veckan som har gått. Det hände lite oväntade saker, men bloggveckan har varit bra. Nu ska jag släcka och sova, måste upp tidigt. Nästa vecka blir det mer kurviga, vackra, oemotståndliga, raka och oväntade inlägg. Vi ses då. puss o kram.

Helgen i bild

Hans kom tebax till Stockholm♥
image29
image30
Det var lite påsk mys♥
image31
Och så lite fest ♥
image32
Vad var det jag har sagt om alkohol och solpuder...





Blackstreet kommer strax...

Det har varit en sån super lugn och sömnig söndag idag. Underbart tycker jag, i morgon jobbar jag. Ska bli ganska skönt faktiskt. Jag blir så rastlös av att göra ingenting. Nu är det Blackstreet veckan, dom kommer på torsdag, jag börjar känna mig lite stressad... Spännande att se hur det kommer sluta. Och vilken tur du har som läser min blogg! Du får ju följa med i den rafflande händelseutvecklingen, inte klokt egentligen. Somliga har det bättre än andra.

Lugg

Jag måste bara berätta att jag har klippt lugg, Nu ämnes pendlar jag ganska kraftigt i inläggen. Jag vet det. Men man har ju alla sidor som människa, djupt och tvär ytligt. Hursomhelst här är min lugg. You like?
image27

Någonstans säger nån I do

En svag smak av billigt påskgodis ligger som en hinna i gommen. Det är kallt ute. Solen skiner inte längre. Marken är stenhård och täckt av ful äcklig snö. Någonstans i världen dricker någon just nu sin morgon juice och tittar ut över havet som slår mot stenstranden. Det rasslar så där härligt, låter lite som miljontals små krabbor som rasslar sig upp för en blöt grusväg. En sån där känsla av att det här, det är ändå det som gör allting värt. Men nu ska jag gå ut. Och det är väl ok.

Därute är det kallt, men kan man det förstå?

Jag var precis ute med min vovve som bor hemma hos mamma och pappa. Det är så galet galet kallt ute. Det sjuka är att det är det här vädret vi alla ville ha på julafton, kom liksom tre månader försent... Men inte ska vi vara bittra. Nej, då. Det är inte alla länder som firar vår med pulka. 

Dagens, plus stora påskägget

image26

Gul gulare påsk!

Clover jacquard dress large view         Round toe moccasin pumps           Ranger patent bag
♣ Regnkappa Lindex
♣Klänning Marc By Marc Jacobs
♣Pumps Chloé
♣Väska Michael Kors

Curveylicous


Min typ av kvinnor! Bilden är lånad av doves campaign for real beauty. 

Traditioner är den grund vilken människosläktets överlevnad vilar på.

Nu är det påsk minsann. Jag ska baka tårtor och göra köttbullar. I min familj så firar vi alla högtider, jag har på lite äldre dagar förstått att inte alla är lika traditions bundna som oss. Jag är nog värst i familjen. Ingenting får ändras på, det ska vara som det alltid har varit. Punkt och slut. Men i år så försökte hon, min syster. Vi satt på bussen ut till suburbia där hon och hennes man bor i ett hus med sitt lilla barn.

Syster: Ja, nu har ju jag en egen familj så då tycker jag att vi kan fira hemma hos os också.

Jag: Tyst.

Syster: Men varför ska vi jämt vara hos mamma och pappa? Det skulle vara trevligt att få ha påsken hemma hos oss. Julen får man ju inte rucka på så då kan väl vi få påsken?

Jag: Vi ska göra som vi alltid har gjort. Vet du vad traditioner är? Och hur kan du ens försöka förstöra allt?

Syster: Tyst

Jag: Tycker du inte om mig? Varför vill du göra mig illa?

Syster: Suck.

I eftermiddag blir det firande hos mamms och papps. Det går rykten om att min syster just nu hotar med att inte komma, men det ska vi nog ta ur henne. Glad påsk!

Tjusig utan organförsäljning.

           
Ok. Nu har vi en partyoutfit som i slutändan inte resulterar i att dina njurar är till salu i moldavien.


Wildflower: Joan Grey             
♥Grå pumps, Joan Grey
♥Trevlig klänning, ellos online
♥Clutch H&M
♥Grå skinn jacka, H&M
♥Guldgul kofta, H&M



Why oh why mr DJ

Någon vila blev det inte. Min kära Patricio har köpt ett mixerbord, och håller i detta nu på med att slipa sina dj skills... Jag vet inte. Helt enkelt.

Daglivs inferno.

Jag har precis bestigit Himalaya. Eller det känns som det. Jag har varit och handlat på Daglivs, fridhemsplan, Om Daglivs är universums rörigaste affär så tänk er långfredag och halva Stockholms befolkning som ska påskhandla. Dom hade till och med små godis vid fiskavdelningen. Det var ett inferno. Jag har dessutom sovit i typ tre minuter i natt och är såklart super bakis. Klarnar det nu? Himalya, piece of cake. Daglivs, respect. Men hur hade vi det igår kanske du sitter och undrar nu medan jag berättar om Daglivs. Vi hade det fin fint. Drack vin och thai drinkar, ramlade ner till East, sen Village och sist Esque. Men Village, så överskattat det är. Jag hade jätte skoj med flickorna trots det.

Måste blunda en stund nu. Frid sis & bros.

Nu är hon här!!

Ja nu är hon hemma mitt hjärtegull!! Vi dricker vin och mår bra. Jag har druckit vin sen 5 i eftermiddags så jag kan vara lite salongs... Mitt inlägg är därför inte fyllt med all intelegens som jag önskar. Och jag hopas på överseende. Men nu ska jag kliva in i en härlig dimma och kramas och mysa med min favorit kvinna. Må gott!!

Dagens

image24

Varför gör du så?

Dom håller på och bygger utanför mitt fönster. När jag skulle gå ut på balkongen och känna efter hur vädret var så hade byggarbetarna morgon jympa! Sprattel och knäböj. Måste vara det finaste jag sett på länge! Nu ska jag rusa iväg till jobbet. Idag kommer hannsie hem, Faktiskt. Har jag berättat om DN mysteriet? Det är så att vi helt mystiskt har börjat få DN. Jag fattar inte, är det nån som har givit oss en present prenumeration eller är det bara en galen brevbärare? Jag har ju liksom tackat nej när dom ringt och försökt få oss att börja prenumerera. Jag återkommer om den rafflande uppföljaren i DN mysteriet. Ha en fin dag.

Men vad kul att du är här! Hoppas din dag varit rolig, och sådär.

I morgon ska jag jobba igen och sen så kommer Hannah hem från Thailand. Woho!! Ska träffa henne direkt efter jobbet och dricka vin och hänga. Man saknar verkligen en lite ko när båset är alldeles tomt. Bilderna kommer på fredag och en uppföljning av mitt ha begär reportage. En intressant budget variant kommer, för att trösta sig med tills man får loss lite pengar. Har precis kollat på Heroes och jag tror nog att jag måste börja ladda ner snart, så jobbigt att vänta en vecka. Men jag försöker ha en serie som jag kan vara lite vuxen med och se en gång i veckan. Vi får se hur det går med det. Jag förstår att det här var nästan ett olidligt spännande inlägg. Och det kära vänner bjuder jag på. Ta det lugnt nu. Ok?
Bra.

Morgonkvällens outfit, i en perfekt värld


Det här, varken mer eller mindre är det jag vill och måste ha på mig snart. Ska bara råna en liten bank först...

Paillette covered bandage dress. Framed fold over clutchMini Bout pumps
♥Svart paljett klänning Herve Leger
♥Clutch MIU MIU
♥Klassiska peep toe pumps Christian Louboutin


Till det så skulle jag ha det här:

KNIT SHORT SLEEVE SAFARI TOP  Skull pendant Cotton cocoon coat
♥Kofta TIBI Att ha öppen
♥ Halsband Jade Jagger
♥Kappa See By Chloe



Galet galet

Tjoho!!
Den här dagen har varit helt galen, har inte haft en lugn stund. Men nu är jag här. Hur psyko har inte vädret varit idag? Har gått från att svettas till att frysa ihjäl. Men men... Jag måste äta lite men sen ska jag lägga upp lite intressanta objekt som ni inte vill missa för allt smör i småland! Vi ses om en stund. Puss och kram

Springa iväg nu

Bråttom bråttom.... Håller på o slänger i mig lite frukost och ska strax springa till t-banan. Så det blir ett kort curve inlägg. Visste ni att det bara är 2 % av jordens kvinnor som ser ut som kropps idealet? Så 98 % försöker alltså se ut om 2 %, läskigt va... Men det ka vi ju ändra på. Det viktiga är även om man behöver gå ner i vikt eller kanske upp, att älska sig själv i grund och botten. Att vara nöjd med att bara vara du. Lite så tänker jag. Ha nu en härlig onsdag!
Ruched shirt dress
Fin, va. rån Burberry Prorsum♥

Sov sött o dröm salt

Nej jag ska ju jobba imorrn. Ska lägga mig i sängen o se på tv och försöka sova tidigt. P
jobbar sent så jag får somna själv...
Hoppas din dag har varit bra. Jag känner att allt kommer ordna sig, våren är på väg och jag ska kanske till Indien i April. Det är ju inte så tokigt faktiskt.
Sov gott nu kompisar♥

Tour manager och komvux.

Oj och kära nån o gode värld vilken dag. Jag har varit över hela stan för att förstå mina komvux trasslerier. Visar sig att jag inste ska plugga alls tydligen. Hade blivit nått fel på min ansökan, så nu blir det spännande. Imorgon ska jag jobba extra på gamla företaget och sen får den som lever se. I slutet av mars ska jag vara tour manager för Blackstreet under deras konsert och vistelse här i stockholm. Det lär ju bli ganska skoj, Och fram tills dess så blir det en överaskning varje dag. Konserten är den 28 mars på Cirkus i Stockholm, den kommer bli fantastisk. Adam Tensta och Lazee kommer vara förband, vill du gå så finns biljetterna på ticnet. Lite om min dag, galen och rörig. Lite som jag... Puss och kram 

I vårt vackra vita vår land ser jag ut så här.

image23
Hann inte fixa till håret, därav den huvudlösa bilden♥

Vårgodis!!!

          LACK CROSS OPEN TOE PUMPS Very Noeud slingbacks BALL TOP FLIP FLOPSBUCKLE BRACELETCATENITA CORK SANDALS   PUSH TOE SANDALS      SUN-EL-LOLITA RED HEART...          ANGEL BICOLOR PUMPS


Rosa open toe, MIU MIU
Svart peep toe, Christian Louboutin
Flip Flop, Marc Jacobs
Armband, CC skye
Peep toe platform, Christian Louboutin
Sandal, K.JACQUES ST TROPEZ
Hjärtan, lånade
Rosa, Jonathan Kelsey

            

Miami och snöblandat regn

Ja, jag vet det är fortfarande snö...
Men nu får vi förlytta oss i tanke och själ till en varm plats. Idag väljer jag Miami. Nu ska jag om en liten stund möta upp lilla pappsen och hjälpa honom att köpa en tjusig vårjacka. Så jag måste verkligen låtsas jättehårt att drottninggatan är tropisk. På tal om att drömma, inatt så drömde jag en helt sjuk dröm. Jag fick en bebis som på några dagar blev en jätte stor fjortonårig grabb. Måste vara den där dokumentären om den jätte tjocka ryska pojken som jag tittade på igår som påverkade mitt undermedvetna på något sätt. Hoppas jag. Men tillbaks till Miami. Pastellfärger, karibiska vindar, rosa flamingos och fruktdrinkar. Japp, det känns bra. Välj nu en härlig plats du med, du får välja precis vilken du vill! Jag kommer lägga upp lite vårgodis om en liten stund som vi kan drömma oss bort med. Se så börja dröm nu!

Snöchock

Nej, fy tusan. Min mysiga långpromenad blev verkligen inställd. Förstår ni att det snöar? SNÖAR!!!! Jag och P plågade oss upp till resturangen och åt och plågade oss hem igen. Det här förstår jag inte alls, det ska ju vara vår nu. Jag tänker strejka. Aldrig mer vinter. Mitt humör droppade som ni förstår och jag kände inte alls för att lägga upp en bild. Mina mungipor pekar bara neråt. Nu ska jag se klart på 100 höjdare. Dröm sött, förhoppningsvis så blommar våren ut i morgon igen.

Nu så blir det uppfräschning

Nu så ska jag snart iväg ut i det trista regnvädret. Långpromenad och sen ska jag och P käka middag med Jim och Jo Jo. Ganska mysigt, inget fancy, men det behöver det inte alltid vara. Varför ingen dagens igår och idag? Hur spännande är det att se mig i ett par mjukisar och vit tee? Precis inte särskilt skoj alls. Men det finns en ganska stor chans att jag lägger upp en kvällens. Så, nu kan omvärlden fungera normalt. Puh, oron och paniken är över. ©

Tre tips

Blommigt. Mitt tips! Undvik gardinkänsla och klänningar som är för påsiga med hög halsringning. Som alltid är v-ringningen vår bästa vän.  Och gärna markerad midja. För kurvorna ska framhävas inte tältas in. 

Tre blommiga klännings tips:

                        
                                                                                                                                                                     Printed Tea Dress♥Topshop   Angelico floral dress ♥Nanette LeporeSilk jersey dress♥ TIBI



                          

Le flower power

Godmorgon och godmorgon!
Ja, nu är det måndag minsann. Den här veckan ska jag börja en kurs på komvux. Jag tror att jag gått på komvux i nästan 3000 år. Den här gången blir det hisoria b, en kurs som jag hoppat av 2 gånger. Men de sägs ju att tredje gången gillt. Inte sant!? Idag ska vi fokusera på blommor tycker jag. Det är ju en av de stora vår trenderna. Blommigt. Men hur applicerar man den trenden på en kurvig kropp? För en gyllene regel är att för mycket och fel sorts mönster kan få en flicka att se ut som ett litet disco tält. Men, det blir alltså dagens tema. Flower with the power, In it?
Bukett (3107)

En bort snoozad dag.

Den här dagen har varit lugn och lat. Jag har handlat, förutom det så har jag inte gjort någoting. Jag är helt slut, tror att jag börjar bli gammal på allvar. Nu ska jag fortsätta ligga i soffan och kolla på tv. I morgon är tack o lov en ny dag. Då kommer det vara en mycket roligare blogg. Jag lovar. Ha det skönt♥

Jag är en addict.

När jag är salongsberusad så blir jag brunare    och brunare ju längre kvällen går. Jätte konstigt tycker jag. Här är beviset, slutresultatet av en kvälls missbrukande av solpuder. Det var allt. För nu. Hej så länge.

Angående oförklarliga människor.

Ho ho. Vad fint väder det är idag, blev jätte förvånad. Men det är ju lite typiskt att det ska vara fint när man princip är i koma. Jo, igår var mycket trevligt. Jag förvandlades under kvällen till ett galet Charlotte Perelli fan, mycket märkligt.  P har ju köpt ett mixerbord så det blev amatör dj uppvisning innan vi gick iväg och lyssnade på the real deal.  Bayer var bra, men ingen Miss Kittin direkt. Ja, jag är en nörd. Just det nu minns jag att jag bråkade med en vakt och en så jävla idiotisk kille på Max. Jag var full, hade bara hunnit äta frukost och pojkvaskern försöker tränga sig. Före mig. Det skulle han inte ha gjort. Först försökte han att inte låtsas om att en liten varelse på 1.58 stod och skrek upp mot hans ansikte, fast det är omöjligt (Om alla hade min röst så skulle det inte behövas några telefoner) sen började han hånle, jag blev vansinnig och ville pälsa av honom( kriminellska för att ha ihjäl). Vad gör då min söta pojkvän? Jo jag ser hur han tar fram handen och tar honom hårt i............. Örat! Som en magister. Vi är ett strålande team. Och bråket med vakten? Vem tror ni att han gav sig på, tönt killen eller mig? Han sa åt mig att vara tyst, men no one puts mee in that corner. Så jag höjde rösten lite lite till. Sen var dramat över. Snipp snapp slut.

Rösta på Charlotte!!!!

Hon är vår chans i europa. Hon är blond, sjunger som en man, har kort kjol. Hon funkar så jävla bra. Öststaterna kommer älska henne!!! Rösta nu!!!

Strike the pose

By the way, mitt leende är sådär härligt stelt, eller hur!?!!

Nattsudd

image19
Ja, då ska jag kliva in i dimman! Vi ses på andra sidan, ha en underbar kväll. Puss och kram

En tanke om själen.

Nu är det snart mörkt. Jag sitter o tittar på tv, men ser ingenting. Ibland så blir det ensamt mitt i alltihop. Den sortens ensamhet som kommer inifrån. Ja, jag är melodramatisk och visst är det här en "mode blogg", men mode är väl som vilken annan konstform som helst? Precis som hos oss så finns det ett djup. För konsten är det som urskiljer oss människor, gör oss unika och visar på att vi har en själ. Något inuti oss alla som vill ha och behöver något mer än mat i magen och tak över huvudet. Det är ganska fint att tänka på.

Nattväskor.

 Spider leather clutch Color block clutch Leather Camera Bag




♥ Clutch, Anya Hindmarch
♥ Axel clutch, H&M
♥ Clutch, Stella Mccartney
♥ Camera Bag, Urbanoutfitters

Jaså, är du också en galenpanna?

Lördag morgon.
Jag vaknade klockan 6 idag och kunde inte somna om. Ni vet när det inte spelar någon roll hur hårt man blundar. Bara vaken. Igår var en lugn kväll, jag och P drack lite drinkar men somnade hyfsat tidigt. Men inte så att det är normalt att vakna kl 6 tidigt. Ja ja det är sjukt, men nu är jag pigg och uppe. Jag tror att det här kommer bli en bra dag. Jag ska införskaffa en outfit till kvällen och göra alla mina värdinne uppgifter inför bjudningen. Och senare blir det Adam Bayer på Esque. Det är planen för mig. Hopas att det finns fler roliga planer därute. Fortsätt sov nu, så ska jag fortsätta med att stirra upp i taket och längta efter tunga ögonlock.

Kvällens

image18

Hit o Dit

Är hemma hos mamms och papps. Och nu ska jag iväg igen, jag och farmor hade en jättemysig lunch och sen har jag hjälpt mamma att hitta lite snygga klänningar. Hon blev så fin♥ Jo, det var allt för nu. Ha det fint!

Idag ser jag ut så här!

image17
Kraftwerk tee, berlin och trikåkjol indiska

Dagens Tips, grått, ljusrosa och Louboutin

Chanel 2.55 Quilted Flap - Apricot - 1112     Mini Bout pumps
                             ♥Klänning Lindex
                                                                                                                         ♥Väska Chanel
                                                                                                                          ♥Skor Christian Louboutin
                                                                                                                         ♥Kappa Lindex



 

           
  

Fix

Jag håller på och fixar lite.

Fredag

Heyah! Nu är det dags för den här dagen att sätta igång. Jag lever så lyxigt just nu, kan sova hur länge jag vill på morgonen. I´m lovin it. Men det varar nog tyvärr inte för evigt... Så idag är det fredag, jag ska äta lunch med min lilla farmor och så ska jag träna. Sen ikväll så ska jag bara chilla, för imorgon blir det Adam Bayer på esque. För en gångs skull så skulle det vara skönt att vara lite klok och inte springa ut ikväll och sen blir äckel bakis i morgon och då inte orka med det som var planerat från början. Hursom, jag kikade lite på mingelbilder från bloggträffen. Ja, jag blir väl bjuden nästa gång, är ju trots allt bara en vecka gammal i den här världen... Och vissa av flickorna var sådana prakt exempel på det jag slåss emot. Alla kan och ska inte ha på sig allt, bara för att det är trendigt. Plocka, plocka och åter igen plocka ut det som gör dig snyggast. Kan tyckas vara ganska logiskt. Men i jakten efter att passa in så försvinner ibland logiken. Så nu fick jag ut det ur systemet. 
Nu måste jag slänga in mina frukostbullar i ugnen. Ha en härlig morgon!!

Heroes och lite till...

Nu är jag sådär tokhungrig. Idag blir det thai soppa med broccoli till middag. Jag har haft en helt underbar eftermiddag. Hoppas du också har haft det bra. Ikväll blir det Heroes och mys. Ville bara säga det så att just du vet vad just jag gör. ♥ Kärlek och harmoni ♥

Given våroutfit

Ho ho. Är inte det här helt underbart. Jeansen från Prada och toppen från Mattew Williamsson. Det är stilen jag är ute efter här, mörka bootcut jeans och en lite fladrig djupt v-ringad tunkika med ett vitt linne under.  Tillsammans med vita tygskor och en kort svart läderjacka till så är det här en given vårfavorit för den kurviga fashionistan!

INK BLUE FLAIRED JEANS   GRAPHIC PRINT SILK KAFTAN TOP
Är du intresserad av just de här så finns dom på mytheresa.com

Dagens

image16

Miss Kittin I luv u

Det här med att vara en modeblogg för kurviga. Det är något som jag verkligen gillar. Jag kommer att fortsätta med det, bara så att ni vet. I går var jag ju som sagt ute på lite vin med gulliga A. Först var vi på storstad men sen gick vi vidare till en pub. Vi anade inget inget först, kändes som ett sunkhak. Men sen började dom droppa in en efter en. De små små 18 åriga brats flickorna. Ljuset släcktes och diskokulan började snurra. Tillslut var vi helt omgivna av dom, kunde knappt röra oss. Helt absurdt jag kände mig som en 60 åring på en ungdomsgård.
Bara en liten rapport från igår. Jag älskar Miss kittin, hon får mig att känna mig ung... ( lyssnar på henne just nu)

sova

Jo, då var onsdag över också. Jag och A har druckit lite vin. Hon är bra hon. Nu ska jag sova och drömma om sol och sommar. Dröm sött!

Påsk

image15
Blev inga fantastiska second hand fynd, men ett väldigt fint påskägg.

Dagens

image14
Enkel svart klänning, HM. Jag är i varje fall ganska blek, men det känns helt rätt.

Lipstick Jungle

Såg precis första avsnittet av lipstick jungle, jag älskar den. Som ett Sex & The City fast plus 10 år och trots att jag är 23 så relaterar jag på en gång til 40 + kvinnorna i serien. Jag rekommenderar den varmt, vet inte när den kommer till sverige, men den är fab.

Dagens Tips, H&M o Vintage



 

Klänning 298 kr HM, läder jacka 998 kr HM och ett par supersnygga pilot med röd accent. Också från HM. Tillsammans med mina grymma vintage pumps    Så blir det ju en perfekt vår outfit för den kurviga prinsessan.  

Carola chock

Nu är det en ny dag igen. Jag har kollat runt lite på olika bloggar och varit inne på facebook. Alltså det är så himla tråkigt, men varför stänger man inte bara av sitt facebook konto? Alla klagar, ingen vågar. För tänk om nått spännande skulle hända en vacker dag. Det vill man ju inte gå miste om. Små patetiska varelser är vad vi är...  
Den här våren är så bra, jag har nästan kunnat ha "vårjacka" hela vintern, hur härligt är inte det? Men nu måste jag bli lite allvarlig, hur ska melodifestivalen sluta? Jag har ingen aning. När Carola lyckades åka ut i andra chansen så ändrades nått i melodifestivalens grundvalar. Nu kan liksom vad som helst hända. Det ligger i luften, dallrar, som en mystisk dimma som lägger sig som en blöt filt mellan Gullmarsplan och skärmabrink. Jag bävar.

Du är en film.

Så var den här dagen slut. Jag tror att varje människa är en film, alla har en historia om sitt liv. Hur händelselöst det än må vara, ditt liv kan vara en riktig kalkonrulle, men det är ändå nån som har tagit sig tid att göra en sån film också. Inte sant? På samma sätt är det med våra små liv i den här stora världen, de betyder nånting. Och alla bär på ett eller två guldkorn. Det fina med alla miljarder bloggar är att alla små guldkorn får en liten plattform, någon får höra om just ditt liv och faktiskt bevittna det. Och det mina damer och herrar, det är viktigt. Dröm söta drömmar.

Dagens

Dagens

Vårjackor

Hej, hur är läget?
Ok. Idag känner jag för vårjackor. Ja har kikat lite och det här är mina 2 rekommendationer till alla curvylicious flickor därute.

Nr 1, den korta läderjackan. Perfekt till en lite boho inspirerad klänning, eller ett par mörka bootcut jeans och en lite längre topp.  Just den här är från Mike & Chris och kostar 930 euro.
 
         

   Bret leather jacket large view

Pleat neck trench large view
 

 

Nr 2.  Trench coaten, det mest figur smickrande och kvinnliga plagget jag känner till. den får dig att på en sekund att känna dig fulländad. Den här kommer från Moschino och går loss på 1907 euro.         


Glada smalisar och lyckliga kurvisar.

God morgon!!
Jag har sovit jätte länge men känner mig fortfarande lite förkyld. I dag ska jag bland annat storstäda. Det är något visst med en vårstädning eller hur? 
Min tanke för dagen är: Varför tycker många kvinnor att ett kvitto på framgång är att vara sjukligt nästan ramla ihop smal. För visst gör vi det nästan allihopa, sneglar lite extra på den där äckligt smala tjejen och ryser till lite av beundran. För hon har lyckats, hon har stått emot den där mystiska medfödda hungern som vi alla bär på. Är det så att vi beundrar henne för att samhället säger att vi ska göra det? För det har väl inte alltid varit så här? Men jag har börjat ändra inställning. Jag var i Berlin för ett tag sedan och där tittade jag i ett tyskt modemagasin. På en av reklam sidorna så var det en normal tjej som var modell. Jag tittade på bilden, och vet ni vad jag kände? Lättnad och tillsammans med lättnaden kände jag att jag inte var så tokig. Och eftersom jag kände så starkt annorlunda så undrar jag lite vad den inre rösten säger till mig och dig när vi ser size 0 tjejen titta tillbaks på oss från den glossiga tidnings sidan. Så nu tänker jag aktivt, när jag ser en jätte jätte smal tjej så tänker jag att hon är söt. Men jag är nöjd med mig. För det handlar ju inte om att hata väldigt smala människor. Eller hur, utan att vara nöjd och inse att det inte är så att jag bara duger om jag är en liten sticka.

Gallettes och lycka.

Jag älskar verkligen livet. Det är rätt nice ändå, jag och P var och åt på Byn, väldigt goda Galettes och crepesen var ljuvliga. Precis som en snygg klänning så förgyller verkligen mat livet. Det blir lite roligare att äta något genomtänkt och vällagat än något hafs. Jag är ju lite facistisk  och vill egentligen bara äta rolig och god mat. Livet är liksom lite för kort för vita bönor i tomatsås. Det här resulterar i att det tar en hysteriskt lång tid för mig att välja "rätt" på menyn. Det blir som en mindre sorg om det jag valde inte levde upp till förväntningarna. It`s a hard knock to be me! Men idag så blev det i varjefall lyckat. Jag blev helnöjd, och började till och med le lite nyförälskat när jag åt min nutella crepe.
Härligt, eller hur. 

Jag pratade precis med en robot.

Har precis haft mitt livs sjukaste telefonväxel samtal. Hon på andra sidan csn,s växel lät som sl,s inspelade data röst. Och ändå var hon live. Helt sjukt, ingen hjälp fick jag överhuvudtaget alls. Bittert och olyckligt.

Herve Leger

Aveline bandage dress large viewAveline bandage dress large view
HERVE LEGER, en designer som var super poppis på 80 talet. Hans klänningar har en bandage liknande design som trycker ihop och formar din kropp till en timglas dröm. Den här finns på Net A Porter.com och kostar 1 715 euro. Här i Stockholm så finns hans klänningar på Mrsh.

Nya fröken Lanefeldt

Usch vilken grå morgon. Jag är fortfarande kvar i sängen och har lite ont i halsen. Kollade på Erik o Mackan igår på kanal 6. Jag skrattade så tårarna sprutade, helt underbara människor det där. Idag ska jag bara ta det lugnt, skulle egentligen gått och tränat, men det är väl inte så bra när man inte känner sig hel frisk?? Måste bara poängtera att visst är det här en blogg för kurviga fashonistas. Men det betyder inte att man ska vara osund.  Det är jätte viktigt att träna för att må bra. Sen är det väl inte alltid som jag kommer iväg 3 ggr iveckan till gymet... 
Men intentionen finns där!


Må gott!!

Sov Sött

Trött trött trött.
Varit kalas hela dagen, hittade en fin tunika till mamma och en söt kläning till syster. Nu ska jag sova i 10 år. Imorgon blir en ny härlig dag med massor av tips och ideér. Sov gott och dröm om den här:
Luz messenger bag large view
Marc Jacobs. Net A Porter, 395?

Dagens klädsel

Ja så här ser jag ut idag. Kjol vintage, halsband indiska, topp H&M. Katten o mixerbordet är vårens hetaste accesoar...

image9


Marc i wanna marr marr you

Jag vill ha dom här till mina bruna sommar ben, röda tånaglar och en skir ljus sommar klänning! Dom blir dina för 260 euro, är Marc Jacobs och hittas på Net A Porter.com

 

 

 

Peep-toe patent pumps  large view


Wrap dress

Tjoho!
hade så sjukt bråttom igår så jag hann inte säga go natt, förlåt. Tjejmiddagen var trevlig och sen blev det lite öl med pojken och hans partner in crime, flickan till honom var också med. Nu ska jag iväg och köpa fantastiska födelsedags presenter till mamma och syster som fyller år idag. Dagen tanke om kurvighet vrs trender är att det handlar om att plcoka fram och dölja i en prefekt combo. Omlott kläning som slutar vid knäet. Perfekt för de flesta kurviga, plockar fram midjan, döljer magen lite genom draperingen och visar vaden som oftast är den mest fördelaktiga delen av e kurvig flickas ben! Den här kommer från Moni C och jag bara älskar den här härliga plus size modellen, hon är jätte härlig, eller hur!
                           


Mjukis

image8
Dagens mjukis outfit, klänning med puffärm från h&m. Man känner sig som ett barn igen och det är ju mysigt.

Den här vill jag oxå ha, nu.

See more from Luella
Ganska söt, skulle få mig att kunna överge den lilla axelväskan för ett tag, vill du ha den så är märket Luella och den kostar 425 pund. Sweet dreams

Vill ha, nu

 
 
 
 
BTSY-3420 Evening Grace Dress, betseyjohnson.com
En coctail klänning to die for av Betsey Johnson. Mycket lämplig för kurviga kvinnor, med en bolero om man inte gilar att visa sina mindre vältränade armar. Numer ett på min önskelista just nu, ska bara hitta 380 pund nån stans..


Godmorgon

Godmorgon allesammans! Har haft problem att ladda upp bilderna från igår, men det kommer. Igår var det kvinnomiddag och det var helt fantastiskt. Mormor var kvar till halv två. Världens bästa 74 åring... 
Idag är jag bakis, ska fixa efterätt till middagen jag ska på ikväll. Så idag blir det kvällen outfit istället för dagens, eftersom jag ska chilla i mjukiskläder fram tills då. Ha det gott.

Vaniljpannacotta

Har varit och handlat ingridienser till en vaniljpannacotta som jag ska bjuda på ikväll. Det blir kvinnomiddag, för att fira internationella kvinnodagen. Ska bli skoj, hinner inte lägga upp bilderna från igår, gör det lite senare. Nu ska jag äta upp min spagetti och sätta igång med pannacottan! 

Dagens klädsel

image6
Grön siden tunika från indiska, bandana från Hannah. Min bakis klädsel blir ofta färgglad! Jag älskar den här gröna färgen, känns som om den kompenserar tröttheten i själen.

Budweiser och bandana

God morgon! 
Det var ganska härligt igår, fyndade några riktigt rockiga personligheter. Bilderna kommer lite senare idag. Jag själv lyckades dricka några för många budweiser, ganska imponerad dock över inlägget i natt. Minns det knappt, skulle nog aldrig använda meningen rock n roll i nyktert tillstånd. Ibland förvandlas jag till en medelålders man från  Borås. 
Sweet.
jag rockade till outfiten med en leopard bandana, gillade ni det? 
Nu ska jag snart väcka P och sen ska den här dagen börja. 
Harmoni.

Jag kanske är lite salongs, men älskar er och livet!!! Rock n roll

image5

Rock

Nu blir det rockkonsert och spaning efter sköna rock outfits! Har hunnit äta middag hos mamma och pappa och ska nu iväg på en spelning. Ha det gott!!

Lunch och fotografering

Jag och Anton har haft en underbar fotodag och ätit en god lunch. Nu ska vi bara diska upp och sen så ska vi gå och köpa lite nya klänningar! Sol och kärlek!

dagens outfit

480417-4
En vintage klänning av märket  Hey design, kofta från h&m och halsband från indiska


Snart så är det sommar


Sommar, bruna ben,flippisar, eller vår, leggings och vita tygskor. Mmm...
Gillar du den så finns den på indiska ett litet tag till! Föresten så ser mina vader helt galna ut!?
image3

Blev så kär i den här godishyllan i Berlin!

image2hj

Och nej, stuprör passar sig inte på alla...

Nu kan jag berätta lite om mig. Jag är 23 år och en storlek 40-42 som älskar sig själv. När jag inte skriver här så skriver jag på annat håll.

Jag själv anser att jag är ganska bra på att veta vad som passar och inte passar när man har kurvor. Jag måste nog börja redan nu: Om du är kurvig, lägg ifrån dig stuprörs jeansen. Snälla dom gör dig inte rättvis!! Jag blir så ledsen när jag ser fina söta kurviga unga tjejer som tvingat på sig dom. Bara för att det har varit trendigt. Man behöver och ska inte följa trender på det viset. Plocka ut det som gör dig vackrast. hursomhelst bootcut, det är vår vän. Det var lite om mig, gå nu ut och blända Sverige med just din skönhet!!

Ok, här är jag glad och blek. Nu vet ni.

Ok, här är jag glad och blek. Nu vet ni.

NU ÄR JAG HÄR!!!

Heeej!

Nu är jag här, dags att få lite perspektiv!!! Jag tror att för att vara snygg så behöver man inte vara en size 0: Nu är det dags att bringa curves back in style. Jag pratar inte om att vara ohälsosamt överviktig och leva i någon slags förnekelse och säga att det är super. NEJ, men att ha lite kurvor är det inget fel med. Så Var beredd på att kliva ut ur din box och få nya perspektiv. Välkommen.

RSS 2.0